| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() |
| 6277 |
Posted: July 24, 2008 02:00 pm
|
![]() Atlantis Warrior ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 121 Member No.: 3 Joined: July 22, 2008 |
What if I wanted to break
Laugh it all off in your face What would you do? What if I fell to the floor Couldn't take all this anymore What would you do, do, do? Kill Break me down Bury me, bury me I am finished with you What if I wanted to fight Beg for the rest of my life What would you do? You say you wanted more What are you waiting for I'm not running from you Kill Break me down Bury me, bury me I am finished with you Look in my eyes You're killing me, killing me All I wanted was you I tried to be someone else But nothing seemed to change I know now, this is who I really am inside Falling from myself Falling for a chance I know now, this is who I really am Kill Break me down Bury me, bury me I am finished with you, you, you Look in my eyes You're killing me, killing me All I wanted was you Come, break me down Break me down Break me down What if I wanted to break...? -------------------- Do you live
Do you die Do you bleed For The Fantasy |
| Kremitoo |
Posted: July 24, 2008 09:07 pm
|
![]() Buddha For Kremmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Kings Posts: 878 Member No.: 1 Joined: July 22, 2008 |
Парчето си е класика естествено. Клипът също е мега як, все пак е вдъхновен от Сиянието. Песента много добре описва мен самата.
-------------------- ![]() This love's become a war... |
| Echelon4Life |
|
![]() Echelon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 572 Member No.: 25 Joined: August 02, 2008 |
това е първата песен от ABL която чух и наистина ми направи страшно впечатление! мн е добра. текста и е надраскан по всевъзможни мои тетрадки, листи, тефтер... бе всичко мое почти
-------------------- |
| TsJX5_494 |
Posted: September 24, 2008 04:04 pm
|
![]() Hunter ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 77 Member No.: 9 Joined: July 26, 2008 |
Песента е страхотна ,в това спор няма.По въпроса където Крема каза ,че песента опитсва много добре нея самата ,според мен песен е направена по такъв начин,че всеки може да се свърже с нея и със смисъла и ,и да открие по някакъв начин себе си.И сега ще ползвам цитатчето от ОТХ което мисля ,че е доста подходящо за случея
Е.Е.Къмингс някога е написал:"Да бъдеш никой,но себе си,в свят,който прави всичко възможно,ден и нощ, да те превърне в някой друг означава да се биеш в най-трудната битка,в която някое човешко същество може да се бие и да не спира да се бие." Понеже в песента става въпрос за това да се пребориш със себе си ,да се преоткриеш ,да се пребориш с недостатъците си и с нещата които те ограничават по някакъв начин и да разбереш какъв и кой си всъщност,именно това я прави толкова близка до всеки един човек ,понеже всеки малко или много води битки със себе си всеки ден . -------------------- ![]() |
| Sherilyn |
Posted: September 26, 2008 03:20 pm
|
![]() Echelon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 374 Member No.: 13 Joined: July 27, 2008 |
Много точно казано. Но аз да добавя че според мен най-доброто нещо, което всеки човек би трябвало да се стреми да бъде е да бъде непредубеден.
-------------------- More Than Words |
| acc |
Posted: August 15, 2009 12:33 pm
|
![]() A Brand New Name ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 30 Member No.: 44 Joined: August 14, 2009 |
Много добра песен
-------------------- |
|
![]() |