| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
![]() |
| acc |
Posted: November 03, 2009 07:16 pm
|
![]() A Brand New Name ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 30 Member No.: 44 Joined: August 14, 2009 |
-------------------- |
| acc |
Posted: November 03, 2009 07:21 pm
|
![]() A Brand New Name ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 30 Member No.: 44 Joined: August 14, 2009 |
МЕн много ме кефи Супер е
-------------------- |
| Sherilyn |
Posted: November 04, 2009 06:54 pm
|
![]() Echelon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 374 Member No.: 13 Joined: July 27, 2008 |
Нещо пак не ми харесва. Тази военна тематика просто не ме грабва. Песента ми звучи малко статично и като военен марш.
Извинявам се на Кремито, че я подведох така жестоко! -------------------- More Than Words |
| Sherilyn |
Posted: November 05, 2009 04:07 pm
|
![]() Echelon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 374 Member No.: 13 Joined: July 27, 2008 |
Не бе не е лоша, особено куплета. Пак същото. На припевите не им свиквам нещо, явно.
Обаче къде изчезнаха всички , само ние ли останахме феновете -------------------- More Than Words |
| acc |
Posted: November 05, 2009 06:49 pm
|
Да бе вярно каде са всички
-------------------- |
| dan4iiika |
Posted: November 05, 2009 10:24 pm
|
![]() Echelon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 265 Member No.: 23 Joined: August 01, 2008 |
-------------------- |
| Kremitoo |
Posted: November 06, 2009 05:16 pm
|
![]() Buddha For Kremmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Kings Posts: 878 Member No.: 1 Joined: July 22, 2008 |
Става.
Pressure>>>>>>>>>>>>>>> ALL F'N THIS IS WAR BULLSHIT. Това е мнението ми. -------------------- ![]() This love's become a war... |
| kittie6277 |
Posted: November 06, 2009 08:16 pm
|
|
Rape Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Kings Posts: 290 Member No.: 2 Joined: July 22, 2008 |
Може би ни няма защото ни е писнало да чакаме и сме изпаднали в кома (това по-скоро важи за един друг форум с друг админ) А може би сме сметнали, че е по-добре да не коментираме новите песни
|
| Kremitoo |
Posted: November 06, 2009 08:44 pm
|
![]() Buddha For Kremmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Kings Posts: 878 Member No.: 1 Joined: July 22, 2008 |
^ Нищо чудно при липсата на парче, в което да се влюбя, и аз да изпадна в кома...
-------------------- ![]() This love's become a war... |
| sweetdeath |
Posted: November 07, 2009 11:17 pm
|
![]() Echelon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 836 Member No.: 28 Joined: August 15, 2008 |
На мене ми харесва
-------------------- ![]() |
| Kremitoo |
Posted: November 08, 2009 03:39 pm
|
Абе, и на мен след 35-то слушане взе да ми харесва много, ама деба, много слушане трябваше!
Иначе началото не ви ли звучи като The Fantasy, а нататък някаква странна смесица от ABL и FY? -------------------- ![]() This love's become a war... |
| acc |
Posted: November 08, 2009 06:19 pm
|
Да наистина началото наподобява на началото на Fantasy
-------------------- |
| acc |
Posted: November 08, 2009 06:27 pm
|
http://www.youtube.com/watch?v=j_FbUr39bPw ето я отново частта от песента this is war но този пат с текст
-------------------- |
| Sherilyn |
Posted: November 08, 2009 07:28 pm
|
||
Завиждам ти. Явно не трябваше да слушам толкова Sisters Of Heresy и Under pressure. P На мен куплета много ми харесва. Това полушептене, с което Джаред пее дава някаква загадъчност и напрежение на песента, но после...какво става после!!!, припева ми е като някакъв много тежък парфюм, с който е Бога ми няма свикване. Несмиляем ми е. Обаче стигате ли до извода, че и в двете песни се пее за края на света? Нов свят, па война, па края на човечеството и т.н -------------------- More Than Words |
||
| Kremitoo |
Posted: November 08, 2009 10:42 pm
|
^ Съгласна съм, и аз нещо не мога още да свикна на припевите. Иначе концепцията на албума е интересна, а и не мисля, че се говори буквално за война, по-скоро края на света като липса на хуманност, което е хубава тематика, но ми се искаше и по-лични песни да има в албума. ДАНО да е така. Иначе ST албумът нямаше лични песни и беше епичен, ама знае ли човек...
BTW кой друг си представя клипа на This is War с видео face shot (ебаси тъпотията дето казах отново Мечти. Не, наистина. След като песента е основна в официалния саундтрак на играта, нищо чудно клипът да е свързан с играта. МОЛЯ СЕ ДА Е ТАКА, защото с подобен фентъзи клип 30 отново ще оберат точките. PS: Вече обичам This is War. Особено началото. АДСКИ ми напомня на The Fantasy. -------------------- ![]() This love's become a war... |
|
![]() |