| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (2) [1] 2 ( Go to first unread post ) | ![]() |
| rRr |
Posted: July 29, 2008 12:07 pm
|
![]() Year Zero ![]() Group: Mars Army Posts: 0 Member No.: 16 Joined: July 28, 2008 |
Имате ли си любима книга? Коя е тя?
Мойта е "Птиците Умират сами" |
| fifi6te |
Posted: July 29, 2008 12:46 pm
|
![]() A Brand New Name ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 12 Member No.: 12 Joined: July 26, 2008 |
"Мастилено сърце" от Корнелия Функе
-------------------- Sunny, thank you for the truth you've let me see.
Sunny, thank you for the facts from A to Z. My life was torn like wind blown sand, Then a rock was formed when we held hands. Sunny one so true, I love you. |
| Kremitoo |
Posted: July 29, 2008 02:25 pm
|
||
![]() Buddha For Kremmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Kings Posts: 878 Member No.: 1 Joined: July 22, 2008 |
Ъъ.. чела си "Птиците умират сами"? Иначе аз признавам само Шекспир, в оригинал! -------------------- ![]() This love's become a war... |
||
| rRr |
Posted: July 29, 2008 04:36 pm
|
||||
![]() Year Zero ![]() Group: Mars Army Posts: 0 Member No.: 16 Joined: July 28, 2008 |
ами не явно .. |
||||
| Sherilyn |
Posted: July 29, 2008 07:40 pm
|
![]() Echelon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 374 Member No.: 13 Joined: July 27, 2008 |
"Живот след смъртта - тежестта на доказателствата" от Дийпак Чопра. Е сега я чета ама се очертава да ми е най-любима.
-------------------- More Than Words |
| Echelon4Life |
|
![]() Echelon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 572 Member No.: 25 Joined: August 02, 2008 |
Отнесени От Вихъра
-------------------- |
| Ames |
Posted: August 08, 2008 12:47 pm
|
![]() A Brand New Name ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 28 Member No.: 8 Joined: July 26, 2008 |
Рядко чета книги, но от малкото, които съм чела, харесвам една книжка за световните мистерии. Май така се и казваше. Интересно четиво.
|
| Morella |
Posted: August 08, 2008 06:25 pm
|
|
Hunter ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 60 Member No.: 10 Joined: July 26, 2008 |
Ммм.."Избрано" на Едгар Алан По и "Повелителя на крадците" на Корнелия Функе
-------------------- “Има нещо утешително в смъртта. Мисълта, че може да умреш утре, те кара да оценяваш живота днес”
|
| sweetdeath |
Posted: August 18, 2008 03:37 pm
|
![]() Echelon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 836 Member No.: 28 Joined: August 15, 2008 |
Мойта любима е на Мери-Хигинс Кларк "Дневникът на един убиец", но много харесвам и "Гробищен свят" на Клифърд Саймък
-------------------- ![]() |
| 6277 |
Posted: August 22, 2008 12:43 pm
|
![]() Atlantis Warrior ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 121 Member No.: 3 Joined: July 22, 2008 |
1.Властелинът На пръстените - то е ясно
Обичам пиесите на Чехов, "Планетата на Шекспир","Всичко Живо е Трева","Междинна Станция","Времето е Най-простото Нещо","Резерватът на Таласъмите","Отново и Отново","Търсачи на Светове","Гробищен Свят" на Саймък. Сега чета "Ана Каренина" на Толкстой и много ми харесва. "Хамлет"/трагедията/ на Шекспир Имаше една на бг автор,ама не го помня - "Веселият Роджър" И "Етюд в Червено","Знакът на Четиримата","Баскервилското Куче" на Дойл. И "Гробницата Със Седемте Ключалки" на Едгар Уолъс. -------------------- Do you live
Do you die Do you bleed For The Fantasy |
| sweetdeath |
Posted: August 31, 2008 04:47 pm
|
![]() Echelon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 836 Member No.: 28 Joined: August 15, 2008 |
Ооо забравих да спомена, че харесвам и "Хари Потър"
| TsJX5_494 |
Posted: September 08, 2008 11:27 pm
|
![]() Hunter ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 77 Member No.: 9 Joined: July 26, 2008 |
Хъммм ами от фентъзита и подобен стил- Интервю с вампир и Вампирът Виторио на Ан Райс.Също така Землемория на Урсула Ле Гуин и естествено Хари Потър и Ерагон ,Първородният на Кристофър Паолини.
Иначе класиките като любимата ми Портретът на Дориан Грей на Оскар Уайлд иииии Великият Гетсби на Скот Фицджерилад ,Спасителят в ръжта на Селинджър. Любовните романи които харесвам са Долината на куклите на Джаклин Сюзън ииииии Принцеса Алесандра на Джули Гарууд. Също така си падам по книги за гръцката митология за разни богове.А в момента чета Неразгаданите мистерии на Деймън Уилсън и Колин Уилсън.[B][I] -------------------- ![]() |
| _DI_ |
Posted: September 20, 2008 10:27 pm
|
![]() Echelon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 286 Member No.: 31 Joined: September 20, 2008 |
Джон Конъли - Всяко Мъртво Нещо...ам имам му всички книги, които са излезли в Бг ама тази му е първата....може пък някой да я знае
-------------------- |
| TsJX5_494 |
Posted: November 22, 2008 07:11 pm
|
![]() Hunter ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 77 Member No.: 9 Joined: July 26, 2008 |
Е ,преди няколко седмици прочетох Twilight по която скоро и филмче ще излезе ,и втората част от книгата New Moon ,кодето просто ревах като бебе ,което ми се случва за първи път и просто още ме държат тия книги и няма мтърпение да излязат и тук ,за да порчета и другите части.Определено ги препоръчвам на всеки....
| Echelon4Life |
|
![]() Echelon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Mars Army Posts: 572 Member No.: 25 Joined: August 02, 2008 |
И на мен в момента любима ми е поредицата за Бела и Еди
-------------------- |
Pages: (2) [1] 2 |
![]() |